Welcome
Food
Over ons
Cadeaubon
Reservaties
Menu
Ons
Menu
Everything we have to offer at one glance
Fingerfood & fine tapas
Ambachtelijke garnaalkroket
8
Per stuk met gefrituurde peterselie en citroen
Calamares à la plancha
12
Gebakken, met kruidenolie en look
Groentencurry
10
Krokant Indisch brood
Zalm ‘Gravad Lax’
13
Huisbereid met gemarineerde butternut en geroosterde hazelnoot
Ravioli zwezerik ‘Nantua’
14
Rivierkreeft en prei
Wulken
9
Groene kruidenmayonaise
Crème van ganzenlever
16
Lekker smeerbaar, met rozijnentoast
Tarte boudin
14
Bladerdeegtaartjemet zwarte pens, witte pens met truffel en gekarameliseerde appel
Buikspek
12
Gelakt met zwarte pepersaus
Brioche champignon
9
Gebakken bospaddestoelen en opgelegde shii-take
supplement lardo di colonnata 3
supplement vers gesneden rundstartaar 6
Gebakken Franse coquille
15
Gepofte aardpeer met hazelnootboter en compote van witlof
supplement geraspte foie gras 6
Lunch
Ceasar salad
22
Met Belgische hoevekip
Eggs Benedict
21
Gebakken brioche, huisgemaakte gravad lax, gepocheerd ei en Hollandaisesaus
Waldorf salade
23
Met knolselderij, appel en gerookte eendenborst
Hoofdgerechten
Fijn versneden tartaar van rund
24
Opgelegde groentjes en slahart
Hoevekip Fine Champagne
24
Duxelle van shii-take en frisse spitskool
Kalfsfricassée
27
Een ode aan mijn oma. Met wilde bospaddenstoelen
supplement kalfszwezerik 6
Zesrib "Belgische Eiffel"
32
Peper- of Bordelaisesaus, witloofsla
Filet pur "Angus"
39
Schorseneren en girolies, peper- of Bordelaisesaus
Supplement Rossini 8
Videe fazant
27
Wilde paddenstoelen en Hollandaisesaus
Hazenrug ‘Poivrade’
37
Met ragout van de bout
Bij bovenstaande gerechten heeft u de keuze uit:
Verse friet in ossenwit – Pommes Dauphine – Savooistamppot met krokante spekjes
Zeeuwse Bouillabaisse
29
Noordzeevis en schelpjes, toast met rouille
Kabeljauw
29
Op vel gebakken, met brandade, aardpeer en waterkers
Granenrisotto
23
Geroosterde knolselder, kooltjes en wilde bospaddestoelen
Nagerechten
Dame Blanche
11
Vanille ijs, donkere chocoladesaus en vanilleroom
Eclair Alpheus
10
Crème au beurre van koffie en praliné, geroosterde hazelnoot en advocaat
Omelette Siberienne
12
Geflambeerd ijstaartje van duindoornbes, karamelchocolade en pinda
Sabayon Lambrusco
12
Vanille ijs (per twee personen)
Affogato
8
Mokka ijs met gekarameliseerde noten, warm overgoten met ristretto
Kazen door kaasmeester Van Tricht
15
Notenbrood met vijgen en passende garnituren
Scroll to top